Pojas za invalidska kolica za starije osobe, Drži Pojas, Podesiv Pojas Invalidskih kolica za pacijente, koji sprečava pad(zelena)
  • Novo

Pojas za invalidska kolica za starije osobe, Drži Pojas, Podesiv Pojas Invalidskih kolica za pacijente, koji sprečava pad(zelena)

HRK 212.10

Iznos
U prilagođenom obliku

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Odličan materijal : Pojas za invalidska kolica izrađena je od visokokvalitetne tkanine koja je izdržljiv i trajan, ima dugi vijek trajanja.Udobna odjeća : Proširite sklop sigurnosnog pojasa, bez skrupula u struku ili na trbuhu, što je više udobno i sigurno.Моющийся : Pojas za invalidska kolica mogu se izbrisati, tako da možete oprati u vodi za ponovnu uporabu, koji je za višekratnu upotrebu.Podesivi dizajn : sigurnosni Pojas u invalidskim kolicima omogućava podešavanje elastičnost u skladu s komfor pacijenta.Sprečavanje pada : Pojas za invalidska kolica namijenjena za sprečavanje pada, prevrtanja i slip korisnik naprijed.Značajke : 1. Sprečavanje pada : Pojas za invalidska kolica namijenjena za sprečavanje pada korisnike, prevrtanja i klizi prema naprijed. 2. Podesivi dizajn : sigurnosni Pojas u invalidskim kolicima omogućava podešavanje elastičnost u skladu s komfor pacijenta. 3. Udobna odjeća : Proširite dizajn sigurnosnog pojasa, bez skrupula u struku ili na trbuhu, što je više udobno i sigurno. 4. Odličan materijal : Zona ograničenja invalidskih kolica izrađena je od visokokvalitetne tkanine koja je izdržljiv i trajan, ima dugi vijek trajanja. 5. Washable : Zona ograničenja invalidskih kolica washable, omogućuje vam da se operu u vodi za korištenje opet, koji je za višekratnu upotrebu.Postavke : Vrsta proizvoda : Pojas za osobe u invalidskim kolicima Materijal : tkanina Oxford Dužina : cca. 50 cm / 19,69 cm Širina : cca. 17cm / 6.69 in Maksimalna dužina istezanja : 167cm / 65.75 in Upotreba : uglavnom se koristi za prihvat bolesnika u invalidskim kolicima ili stolice, kako bi se izbjeglo klizanja.Prednosti : Brtva kroz tkaninu brtvilo, ne koristi сшитое сращивание, pojačava sigurnost, uz širenje dizajn i spužve u tkiva, više siguran i praktičan za korištenje.Popis paketa : 1 x sigurnosni Pojas za invalidska kolica.

Item Type:
Wheelchair Safety Belt
Material:
Oxford Fabric
Length:
Approx. 50cm / 19.69in
Width:
Approx. 17cm / 6.69in
Maximum Length of Stretching:
167cm / 65.75in
Usage:
Mainly used for fixing patients in wheelchairs or chairs to avoid slipping off.
Advantages:
A strip through the cloth pad, not use stitched splicing, strengthen security, in addition to widen design and sponge in the cloth, more safety and comfortable to use.
Package List:
1 x Wheelchair Safety Belt :