Ugljeni Olovka, Udoban Efekti Brisa Četke Slika Ugljeni Bar 25шт za Ulje na platnu za Skica Art slikarstva(Marley 7330 Ugljeni bar)
  • Novo

Ugljeni Olovka, Udoban Efekti Brisa Četke Slika Ugljeni Bar 25шт za Ulje na platnu za Skica Art slikarstva(Marley 7330 Ugljeni bar)

HRK 28.77

Iznos
U prilagođenom obliku

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Također se može koristiti za obradu površine linije ili blokova, što može napraviti puno promjena u line.Udoban osjećaj, slikarstvo, dobar učinak korištenja.Uglavnom se koristi za ulje na platnu, kineskog slikarstva, dizajna i modeliranja, a također ima različite efekte brisa u oblasti za crtanje i skiciranje.Ovaj proizvod je posebno izrađen od najfiniji materijala koji se lako upali i ne kvari se.Kvalitetan ugljen, pažljivo izrađen od visoko kvalitetnih materijala, može se slikati, očistiti i oprati. 1. Ovaj proizvod je posebno izrađen od najfinijih materijala, koji je lagan za boja i ne krhak. 2. Uglavnom se koristi za ulje na platnu, kineskog slikarstva, dizajna i modeliranja, a također ima različite efekte brisa u oblasti za crtanje i skiciranje. 3. Kvalitetan ugljen, pažljivo izrađen od visoko kvalitetnih materijala, može biti u boji, протерт i izbriše 4. Također se može koristiti za obradu površine linije ili blok, koja može učiniti puno promjena linije. 5. Udoban osjećaj, slika, dobar koristeći utjecaj.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Charcoal Pencil
Quantity:
25pcs
Charcoal Type:
7331, 7332, 7333, 7330 (optional)
  :
Package List:
1 box of Charcoal Pencil :