Jasis Woo Piletina Ксилофон Igračka za Kokoši,Papagaj Viseći Drveni Ксилофон Igračke sa Zvončićima Kokošinjac Grizu Igračka s Ogledalom
  • Novo

Jasis Woo Piletina Ксилофон Igračka za Kokoši,Papagaj Viseći Drveni Ксилофон Igračke sa Zvončićima Kokošinjac Grizu Igračka s Ogledalom

HRK 23.85

Iznos
U prilagođenom obliku

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Zabavna piletina igračka】 : Pileća ксилофонная igračka je dizajniran s jednim kukom, koji se može objesiti u kokošinjac.Kada je vaš piletina grizu ga, on stvara različite zvukove.Na dnu ксилофона postoji ogledalo, to omogućuje vašem kućnom цыпленку vidjeti sebe i izazvati veselje ксилофона. 【Visoke kvalitete】 : Igračka za kokošinjac je izrađen od 8 metalnih ključeva različitih živih boja i ogledala.Telo ксилофона iznosi 9,7*4,7 inča.Ukupna dužina-31,5 cm. 【Funkcija】 : Pilići uvijek privlače jasne zvukove i jarke boje.Oni će istražiti igračke svojim клювами i pandža.Ova igračka može dati zadovoljstvo цыплятам, поклевав ih, i izbavio ih od dosade. 【Vez Križem Paket, uključujući】 : 1x piletina ксилофон igračka i 3x mala zvona i 1x ogledalo. 【Široko korištenje】 : Naša rotirajući ксилофонная igračka je pogodna ne samo za piliće, ali i ostalih velikih ptica kao što su papige, afričke sive ara i tako dalje.To je dobar izbor za vaše kućne ljubimce.Paket uključuje : 1✖Piletina ксилофон igračka Specifikacija : Odlična ideja, tako da vaši pilići ne bi dosadno Dajte svoje цыплятам nešto učiniti da se oni ne bi dosadno i ne придирались jedni prema drugima.Visoka kvaliteta, zadovoljstvo kupaca je naš cilj, nadamo se da će klijenti moći na zadovoljavajući način koristiti naše proizvode i servis kupaca.Široka primjena : Naša rotirajući ксилофонная igračka je pogodna ne samo za piliće, ali i ostalih velikih ptica kao što su papige, afričke sive ara i tako dalje.To je dobar izbor za vaše kućne ljubimce.Zabavna piletina igračka : Pileća ксилофонная igračka je dizajniran s dva lancem kuke, koje se mogu objesiti u kokošinjac.Kada je vaš piletina grizu ga, on stvara različite zvukove.Na dnu ксилофона postoji ogledalo, to omogućuje vašem kućnom цыпленку vidjeti sebe i izazvati veselje ксилофона.

  :
A great idea to keep your chickens from getting bored  :
Give your chickens things to do so they don't get bored and pick on each other. :
High quality, customer satisfaction is our purpose, we hope that customers can use our products satisfactorily and serve customers. :
Widely use:
Our suspensible xylophone toy is not only suitable for chickens to peak but also for other large birds such as Parrots, African Grey Macaws, and so on. It’s a good choice for your pets.
Funny Chicken Toy:
The chicken xylophone toy is special designed with two chains of hooks that can be hung in the chicken coop. When your chicken pecks at it, it makes different sounds. On the bottom of the xylophone there is a mirror, it allows your pet chicken to see itself and arouse the fun of xylophone.